Ταυτότητα

Εταιρικό Όραμα:

Το να μπορούμε να εξυπηρετούμε τους συνεργάτες μας γρηγορότερα, πιο ποιοτικά και με μεγαλύτερη δυναμική από τον ανταγωνισμό, προτείνοντας συνεχώς νέες λύσεις και καινοτομίες, προβλέποντας τις ανάγκες των πελατών μας. Το να μπορούμε να διατηρούμε το ποιοτικό μας πλεονέκτημα με συνεχή ανάπτυξη του τεχνολογικού μας εξοπλισμού και με υψηλό βαθμό εταιρικής εξωστρέφειας.

Αποστολή μας η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.
Η AR-CON Hellas ABEE παρέχει συνολικές λύσεις, τηρεί απαρέγκλιτα τα χρονικά και οικονομικά περιθώρια, ενώ διατηρεί σε υψηλά επίπεδα τα ποιοτικά standards που θέτονται σε συνεργασία με τους πελάτες της.

Φιλοσοφία μας «Με το κλειδί στο χέρι & Καλές Δουλειές».
Σχεδιάζουμε λύσεις υψηλής αισθητικής, ποιότητας κατασκευής, άρτιας λειτουργικής εφαρμογής και εγγυόμαστε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Τεκμηριώνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή με πλήρη σχέδια, προδιαγραφές και προγράμματα ποιότητας.

Προσδιορίζουμε αναλυτικά το κόστος και δεν αποκλίνουμε από αυτό.
Προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν σημαντικά τη λειτουργικότητα του έργου και τη σχέση κόστους-αποτελέσματος. Παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις, εμπλουτίζουμε και βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας αλλά και τις υποδομές σχεδιασμού και παραγωγής. Πιστεύουμε και επενδύουμε στους ανθρώπους μας, καλλιεργώντας τις καλύτερες δυνατές σχέσεις και συνθήκες εργασίας, ενώ κάνουμε πράξη τη διαρκή επιμόρφωση του στελεχιακού δυναμικού στα θέματα σχεδίασης - παραγωγής - πώλησης.

Οι στόχοι μας

  • Η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων του πελάτη και η τήρηση των υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών που θέτονται από κοινού.
  • Η παρακολούθηση των εξελίξεων της αγοράς και η εναρμόνιση μας με αυτή.
  • Η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού για παροχή άριστων υπηρεσιών.
  • Η ανάπτυξη μας σε νέες αγορές και νέα κανάλια.
  • Ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων κοινωνικής ευθύνης.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ;

Γιατί είμαστε μια Ελληνική βιομηχανία εξοπλισμού καταστημάτων με γραφεία σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Γιατί παράγουμε τα περισσότερα προϊόντα μας οι ίδιοι με αποτέλεσμα να μπορούμε να προσφέρουμε εξειδανικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας.

Γιατί παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. Στοχεύουμε στην εξυπηρέτηση εντός 3 ωρών για Θεσσαλονίκη και Αττική και εντός 24 ωρών για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Γιατί είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα μας και επιδιώκουμε να σας παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς ‘ψιλά γράμματα’ και κρυφά κόστη.

Γιατί παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης, σχεδιασμού, υλοποίησης και διαχείρισης έργου, έχοντας πραγματική δυνατότητα παράδοσης ‘με το κλειδί στο χέρι’.

Γιατί σας αξίζει να δημιουργήσετε ενα χώρο διαφορετικό, ποιοτικότερο και οικονομικότερο του ανταγωνισμού σας, με έντονο το προσωπικό σας στοιχείο και όχι ένα χώρο γεμάτο ‘έτοιμες λύσεις’.