Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Θέλουμε ο συνεργάτης μας να γνωρίζει καλά ότι είμαστε πάντα δίπλα του. Η σχέση μας μαζί σας δε ξεκινά ούτε και τελειώνει με την πώληση!

Η AR-CON HELLAS ΑΒΕΕ

 

After Sales Services

Παρέχει πλήρες after sales service για τα μηχανήματα και για τον εξοπλισμό που εγκαθιστά.

Περισσότερα
Ενοικίαση Εξοπλισμού

Δίνει ευελιξία και  σας βοηθάει να ελευθερώσετε πολύτιμα κεφάλαια, παρέχοντας τη δυνατότητα μακροχρόνιας μίσθωσης εξοπλισμού, με δυνατότητα εξαγοράς στο τέλος της μίσθωσης.

Περισσότερα
Ανακαινίσεις Καταστημάτων

Μπορεί να οργανώσει και να επιβλέψει τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σας, συμπεριλαμβανόμενης οποιασδήποτε τεχνικής εργασίας (πλακάκια, πατώματα, βαψίματα, γυψοσανίδες κτλ), δίνοντας σας πραγματικά ολοκληρωμένες λύσεις, χωρίς άγχος!

Περισσότερα

Ιδέες, προτάσεις και χρήσιμες λύσεις για ό,τι χρειάζεστε!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ;

Γιατί είμαστε μια Ελληνική βιομηχανία εξοπλισμού καταστημάτων με γραφεία σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Γιατί παράγουμε τα περισσότερα προϊόντα μας οι ίδιοι με αποτέλεσμα να μπορούμε να προσφέρουμε εξειδανικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας.

Γιατί παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. Στοχεύουμε στην εξυπηρέτηση εντός 3 ωρών για Θεσσαλονίκη και Αττική και εντός 24 ωρών για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Γιατί είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα μας και επιδιώκουμε να σας παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς ‘ψιλά γράμματα’ και κρυφά κόστη.

Γιατί παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης, σχεδιασμού, υλοποίησης και διαχείρισης έργου, έχοντας πραγματική δυνατότητα παράδοσης ‘με το κλειδί στο χέρι’.

Γιατί σας αξίζει να δημιουργήσετε ενα χώρο διαφορετικό, ποιοτικότερο και οικονομικότερο του ανταγωνισμού σας, με έντονο το προσωπικό σας στοιχείο και όχι ένα χώρο γεμάτο ‘έτοιμες λύσεις’.