Ανακαινίσεις Καταστημάτων

Είναι σημαντικό η εικόνα του καταστήματός μας να δείχνει πάντα σύγχρονη και ανανεωμένη ώστε να προσελκύει νέους πελάτες και να ελαχιστοποιεί τις απώλειες προς τον ανταγωνισμό. Σήμερα, δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να το πετύχετε αυτό!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επισκεφθεί εντελώς δωρεάν το χώρο σας για να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις και να δοθούν οι κατευθυντήριες γραμμές.

Θα σχεδιάσουμε φωτορεαλιστικά  το χώρο σας με βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, θα σας προτείνουμε λύσεις εντός του μπάτζετ σας και θα παραδώσουμε το χώρο σας έτοιμο προς χρήση, εντός χρονοδιαγράμματος, χωρίς κρυφά κόστη και με τη κατασκευαστική ποιότητα της AR-CON Hellas ABEE.

Πέραν των έτοιμων λύσεων σε ράφια, έπιπλα, ταμεία, καρότσια και κάθε άλλη ανάγκη σε εξοπλισμό, είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε ξύλινη ή μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε έτσι ώστε ο χώρος σας να αντανακλά το προσωπικό σας στυλ και φιλοσοφία πωλήσεων.

Η AR-CON Hellas ABEE, εκτός από εγκαταστάτες, διαθέτει και ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, πλακάδες, βαφείς για να καλύψει, εφόσον το επιθυμείτε, οποιεσδήποτε τυχόν οικοδομικές ή τεχνικές εργασίες που ενδεχομένως να απαιτηθούν, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα, χωρίς άγχος και χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο για να οργανώσετε επιπλέον συνεργεία.

01
02
03