Συμπιεστές/Πρέσες-Δεματ/τές

Η AR-CON Hellas ABEE, αντιλαμβανόμενη τη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη των επιχειρήσεων για την τήρηση συστήματος ανακύκλωσης και για να είναι φιλικές προς το περιβάλλον, παρέχει μηχανήματα για τη συμπίεση – διαχείριση των απορριμμάτων σας.

Σε συνεργασία με τον Ιρλανδικό οίκο Mac-Fab, εξοπλίζει κάθε επιχείρηση, με πρέσες συμπίεσης και δεματοποίησης υλικών όπως: χαρτοκιβωτίων, πλαστικών συσκευασιών, μετάλλων αλλά και οργανικών απορριμμάτων.

Με τη χρήση των δεματοποιητών, εξασφαλίζεται η μείωση του όγκου των απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να μην δεσμεύεται χώρος.

Η συλλογή και η απομάκρυνση τους από τον χώρο εργασίας, γίνεται εύκολα, χωρίς σπατάλη χρόνου.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά των δεματοποιητών είναι:

  • Δυνατότητα μείωσης όγκου από 20 έως 40 φορές.
  • Βάρος μπάλας από 40 έως 650 κιλά.

Επίσης διατίθενται πρέσες οργανικών υπολειμμάτων τροφών που εξασφαλίζουν μείωση όγκου 80%, καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

Οι πρέσες μας διαθέτουν πιστοποιητικό CE, είναι αθόρυβες, απλές στη λειτουργία, καταλαμβάνουν λίγο χώρο, παρέχουν υψηλά επίπεδα ασφαλείας, συμπαγή κατασκευή και εύκολη συντήρηση. Διατίθενται για χρήση σε εσωτερικούς ή στεγασμένους εξωτερικούς χώρους.

Η AR-CON Hellas ABEE παρέχει πλήρη και άμεση τεχνική υποστήριξη με πλήρη παρακαταθήκη αναλωσίμων αλλά και ανταλλακτικών, μετά από απλή τηλεφωνική κλήση ή ετήσιο συμβόλαιο.

Πλεονεκτήματα της χρήσης πρεσών συμπίεσης:

  • Εξοικονόμηση χώρου
  • Μείωση εργατικού κόστους
  • Απόσβεση κόστους απόκτησης μέσω της πώλησης του χαρτιού και του πλαστικού για ανακύκλωση.

MACFAB 40 – Pet Bottle

MACFAB 40 – Pet Bottle

MACFAB 75 Multi

MACFAB 75 Multi

MACFAB 200 Multi

MACFAB 200 Multi

MACFAB 1100lt – Bin Press

MACFAB 1100lt – Bin Press

MACFAB – Bag Press

MACFAB – Bag Press

MACFAB – Drum Crusher

MACFAB – Drum Crusher