Ράφια Super Market

Η AR-CON Hellas ABEE, μία συνεχώς αναπτυσσόμενη 100% Ελληνική Βιομηχανία, με έδρα στη κεντρική Μακεδονία, με 30 χρόνια εμπειρίας, παράγει με μηχανήματα εξελιγμένης τεχνολογίας και διαθέτει στην αγορά τη σειρά ραφιών «ΑΤΛΑΣ», άριστης ποιότητας, μεγάλης αντοχής και υψηλής αισθητικής.

Στιβαρή και απόλυτα προσαρμοσμένη στα Ελληνικά δεδομένα, η σειρά «ΑΤΛΑΣ», προσφέρει κορυφαίες αντοχές βάρους ανά επίπεδο και ανά στοιχείο.

Τα ράφια της σειράς «ΑΤΛΑΣ», είναι επίσης κατασκευασμένα και βαμμένα με κορυφαίας ποιότητας υλικά, τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα για πολλά χρόνια, προσφέροντας μια σχέση απόδοσης-τιμής, την οποία φτηνές εισαγόμενες λύσεις χαμηλών αντοχών από τρίτες χώρες, δεν μπορούν να προσφέρουν.

Με την ευελιξία που χαρακτηρίζει τις πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής της, η AR-CON Hellas ABEE, είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που προσφέρει αναπτύγματα 50cm, 665cm, 80cm, 90cm, 100cm, 120cm, 125cm, 133cm και βάθη από 10cm έως 80cm, πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο την πλήρη εκμετάλλευση των χώρων των καταστημάτων.

Το σύστημα προσφέρεται επίσης με μονή και διπλή πλάτη, καθώς και σε διαμόρφωση rack για ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις βάρους.

Το ράφι «ΑΤΛΑΣ», κατασκευασμένο από μία Ελληνική εταιρεία, μελετημένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς, προσφέρει:

  • Σταθερότητα στην κατασκευή.
  • Υψηλές αντοχές ανά επίπεδο.
  • Ευελιξία στις διαστάσεις (μήκος-πλάτος-ύψος).
  • Δυνατότητα επιλογής χρώματος βαφής.
  • Επιλογή τύπου ραφιών: Με μονές ή διπλές πλάτες, ενισχυμένο κτλ.

Φωτογραφίες

Ράφια Super Market 01
Ράφια Super Market 02
Ράφια Super Market 03
Ράφια Super Market 04
Ράφια Super Market 05
Ράφια Super Market 06
Ράφια Super Market 07
Ράφια Super Market 08
Ράφια Super Market 09
Ράφια Super Market 10
Ράφια Super Market 11
Ράφια Super Market 12
Ράφια Super Market 13
Ράφια Super Market 14
Ράφια Super Market 15
Ράφια Super Market 16
Ράφια Super Market 17