Η Εταιρεία

Ο Αξιόπιστος συνεργάτης σας από το 1991!

Στις εγκαταστάσεις μας, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και την Αθήνα, λειτουργούν εκθέσεις με όλα τα είδη εξοπλισμού που διαθέτουμε.

AR-CON Hellas ABEE


Η AR-CON Hellas ABEE, ιδρύθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη, από τους Χρήστο και Ξενοφώντα Κωνσταντινίδη και τη Μαρία Βασιλειάδου.

Από το 1991 μέχρι και σήμερα, λειτουργεί αδιάκοπα, με στόχο την άμεση και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της. Ταυτόχρονα παρακολουθεί την αγορά, προσαρμόζεται στις ανάγκες της και εξελίσσει τα προϊόντα της, με στόχο την ικανοποίηση των σύγχρονων και εξειδικευμένων αναγκών και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Το αρχικό αντικείμενο της AR-CON Hellas ABEE, ήταν ο εξοπλισμός βιομηχανικών χώρων και καταστημάτων, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων εξοπλισμού και υπηρεσιών.

Η εξ αρχής συνεργασία με οίκους του εξωτερικού, την κατέστησε σε σημαντικό προμηθευτή υλικών στον τομέα εξοπλισμού καταστημάτων, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων.

Μερικοί από τους συνεργάτες της AR-CON Hellas ABEE, κορυφαίοι στην παραγωγή προϊόντων στον τομέα εξοπλισμού χώρων είναι: Metalsistem, Plastimark, Logistica Paggiola, Zwei, Sitour, Macfab, Shoptec.

Με την πάροδο των χρόνων και την εξέλιξη που συντελέστηκε στην αγορά, προσπαθώντας να καλύψει κάθε ανάγκη που παρουσιαζόταν, η AR-CON Hellas ABEE, δημιουργεί δύο νέα τμήματα παραγωγής: Ξύλου και Μετάλλου.

Μέσα από την οργάνωση λειτουργίας του εργοστασίου της, η οποία στηρίζεται σε ένα άρτιο τμήμα βιομηχανικού σχεδιασμού, σε ένα πλήρως εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, αλλά κυρίως σε ευέλικτες γραμμές παραγωγής, πλήρως αυτοματοποιημένες, με μηχανήματα εξελιγμένης τεχνολογίας, η AR-CON Hellas ABEE μπορεί και σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει στην αγορά, την καλύτερη ποιότητα προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Με τα ιδιόκτητα φορτηγά της, εξασφαλίζει την άμεση και ασφαλή διακίνηση των προϊόντων. Παράλληλα, με τα εξειδικευμένα συνεργεία της, εγγυάται την άμεση και άριστη εγκατάσταση τους.

Η εταιρεία στεγάζει τα κεντρικά της γραφεία, τις αποθήκες και τους χώρους παραγωγής, σε μία έκταση 8.000 τ.μ, στη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

Το υποκατάστημα της στην Αθήνα, βρίσκεται στις Αχαρνές.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και την Αθήνα, λειτουργούν πλήρως εξοπλισμένες εκθέσεις, με όλα τα είδη εξοπλισμού που διαθέτει και παράγει.

Κατά την επίσκεψή σας στην AR-CON Hellas ABEE, ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα σας ενημερώσει, θα σας προτείνει και θα καλύψει κάθε ανάγκη του χώρου σας.

Σε συνεργασία με το άριστα καταρτισμένο τμήμα σχεδιασμού και μελετών της εταιρείας, θα επιλέξει για εσάς, το σύστημα εκείνο, που θα σας εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή απόδοση της επιχείρησή σας, σε συνδυασμό με τη βέλτιστη οικονομικά λύση.

Η AR-CON Hellas ABEE, με συνέπεια και επαγγελματισμό, είναι ο συνεργάτης σας, στον εξοπλισμό και την οργάνωση του χώρου σας.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΕΜΑΣ;

Ελληνική Βιομηχανία
Γιατί είμαστε μια Ελληνική βιομηχανία εξοπλισμού καταστημάτων με γραφεία σε Αττική και Θεσσαλονίκη.
 
 
Προσαρμοσμένες Λύσεις
Γιατί σχεδιάζουμε και παράγουμε κατασκευές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στο χώρο κάθε πελάτη, πετυχαίνοντας την καλύτερη προβολή και ανάδειξη των προϊόντων του.
Ολοκληρωμένες Λύσεις
Γιατί παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης, σχεδιασμού, υλοποίησης και διαχείρισης του έργου σας, παραδίδοντας το σε εσάς “Με το κλειδί στο χέρι”.
Συν-Δημιουργούμε
Γιατί μόνο εμείς, χάρις στην ευελιξία μας σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας, σεβόμενοι τις ποιοτικές σας απαιτήσεις και τις οικονομικές σας δυνατότητες, αποφεύγουμε τις έτοιμες λύσεις και συν-δημιουργούμε κάθε φορά προσαρμοσμένες λύσεις, με γνώμονα την αισθητική σας ταυτότητα και με σεβασμό στις ανάγκες σας.
Συνέπεια
Γιατί εξυπηρετούμε με συνέπεια, φροντίζοντας για τη σύναψη ξεκάθαρων συμφωνιών υλοποίησης του έργου, χωρίς “ψιλά γράμματα” και “κρυφά κόστη”, τηρώντας τα προσυμφωνημένα χρονοδιαγράμματα.
Τεχνική Υποστήριξη
Γιατί παρέχουμε άμεση και πλήρη τεχνική υποστήριξη σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. Στοχεύουμε στην εξυπηρέτηση εντός 3 ωρών για Θεσσαλονίκη και Αττική και εντός 24 ωρών για την υπόλοιπη Ελλάδα.