Η Εταιρεία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

AR-CON Hellas ABEE

Η AR-CON Hellas ABEE ιδρύθηκε το 1991 με έδρα την Θεσσαλονίκη από τους Χ. Κων/νίδη - Ξ. Κων/νίδη και Μ. Βασιλειάδου, εστιάζοντας στον τομέα εξοπλισμού βιομηχανικών και επαγγελματικών χώρων με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων εξοπλισμού αλλά και υπηρεσιών.

Από τότε και μέχρι σήμερα λειτουργεί αδιάκοπα με στόχους την αφοσίωση στην πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών της και την παρακολούθηση - προσαρμογή στις ανάγκες της συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς.

Από τα πρώτα μας βήματα επιδιώξαμε και επιδιώκουμε στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, με πολλούς από αυτούς σε αποκλειστικότητα, όπως η SIDAC-METALSISTEM, PLASTIMARK, CADDIE, ITAB, SITOUR, TENNANT κλπ. Στην πορεία οι ανάγκες της αγοράς και των πελατών, μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε τμήματα παραγωγής τόσο στο ξύλο όσο και στο μέταλλο.

Η οργάνωση της παραγωγής μας στηρίζεται σε ευέλικτες γραμμές παραγωγής, πλήρους αυτοματισμού και εξελιγμένης τεχνολογίας.

Τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας - μοντέρνας σχεδίασης αλλά και άψογης λειτουργικότητας. Η πολυπλοκότητα των εξειδικευμένων αναγκών, μας οδηγεί στην συνεχή εξέλιξη της υποδομής μας. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε πάντα σε θέση να δίνουμε στους πελάτες μας τις ποιο έξυπνες αλλά και καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα τους.
Η ταχύτητα παραγωγής καθώς και το ελεγχόμενο κόστος τους αποτέλεσαν και αποτελούν για την AR-CON Hellas ABEE ορισμένους από τους κεντρικούς στόχους της. Έτσι καταφέραμε να αποκτήσει η εταιρεία μας μεγάλη ευελιξία και ικανοποιητικά χρονοδιαγράμματα παραδόσεων. Δώσαμε μεγάλο βάρος στη γρήγορη και ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων αλλά και των συνεργείων τοποθέτησης δημιουργώντας έναν ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων τα οποία ανανεώνονται συνεχώς. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίσαμε ταυτόχρονα ακρίβεια - πιστότητα χρόνου στις παραδόσεις μας και ασφάλεια των εργαζομένων μας.

Η AR-CON Hellas ABEE στεγάζει τα κεντρικά της γραφεία, την παραγωγή και τις αποθήκες της σε ιδιόκτητoυς χώρους πλέον των 8.000 τμ στην Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου Θεσ/νίκης. Στην Αθήνα λειτουργεί το υποκατάστημα της στην οδό Λεωφ. Κων. Καραμανλή 150 Μενίδι. Στις εγκαταστάσεις μας τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα λειτουργούν πλήρως εξοπλισμένες εκθέσεις για όλων των ειδών εξοπλισμού που διαθέτουμε καθώς και πλήθος ειδικών κατασκευών δίνοντας ιδέες - λύσεις στους επαγγελματίες κάθε χώρου. Παράλληλα ένας πλήρως ενημερωμένος συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει σχετικά με τις απεριόριστες δυνατότητες που έχετε και έχουμε για τον επαγγελματικό ή βιομηχανικό σας χώρο.

AR-CON Hellas ABEE
Η τεχνολογία του αύριο που εφαρμόζεται σήμερα

Ο Αξιόπιστος συνεργάτης σας

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

  • Οι μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου εμπιστεύονται την ARCON Hellas ABEE για τον εξοπλισμό των καταστημάτων…

  • Η AR-CON Hellas ABEE διαθέτει μια πλήρη σειρά από προϊόντα που προορίζονται για την δημιουργία συστημάτων…

  • Εξοπλισμός Φαρμακείων για όλες τις απαιτήσεις.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ;

Γιατί είμαστε μια Ελληνική βιομηχανία εξοπλισμού καταστημάτων με γραφεία σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Γιατί παράγουμε τα περισσότερα προϊόντα μας οι ίδιοι με αποτέλεσμα να μπορούμε να προσφέρουμε εξειδανικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας.

Γιατί παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. Στοχεύουμε στην εξυπηρέτηση εντός 3 ωρών για Θεσσαλονίκη και Αττική και εντός 24 ωρών για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Γιατί είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα μας και επιδιώκουμε να σας παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς ‘ψιλά γράμματα’ και κρυφά κόστη.

Γιατί παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης, σχεδιασμού, υλοποίησης και διαχείρισης έργου, έχοντας πραγματική δυνατότητα παράδοσης ‘με το κλειδί στο χέρι’.

Γιατί σας αξίζει να δημιουργήσετε ενα χώρο διαφορετικό, ποιοτικότερο και οικονομικότερο του ανταγωνισμού σας, με έντονο το προσωπικό σας στοιχείο και όχι ένα χώρο γεμάτο ‘έτοιμες λύσεις’.

Εξοπλισμός super market, φαρμακείων, αποθηκών!